Inre resor

Allt i livet kommer till mig med lätthet, glädje och glans!


Det härliga mantrat har blivit något av Access Consciousness slogan (All of life comes to me with ease, joy and glory.) Den affirmation finns alltid med mig, oavsett VAD det är jag fokuserar på i mitt liv. Den finns utskriven på papper och uppsatt framför mig vid mitt skrivbord, som en ständig påminnelse.

Jag upplever att den öppnar upp för HUR man tar emot livets motgångar och medgångar. Den skapar en mjukare och lättare paketering oavsett vad som dyker upp i livet. Den hjälper till att få oss bort ur dömanden, trauman och draman om det som pågår. Access Consciousness lär ut mycket hur man öppnar upp sitt medvetande, släpper begränsningar och dömanden, för att tillåta mer in i sitt liv.


Oavsett VAD man för tillfället på jobbar på att dra till sig i livet, så hjälper det här fina mantrat att skapa omständigheterna hur det ska levereras; lätt, enkelt och glansfullt! För min egen del fungerar det utmärkt; många problem blir lösta innan jag ens hunnit låta dem komma in i mitt space eller ens börjat titta på olika alternativ av lösningar.

Prova att upprepa detta mantra 10 gånger på morgonen och 10 gånger på kvällen och se vad det gör med ditt liv!

Köp böcker om Access Consciousness här

Be the change that you wish to see in the world.